Wij zijn een volledige ROC + RPA-L gecertificeerd Nederlands drone bedrijf opererend vanuit Roermond, Limburg in Nederland. Wij bieden lucht video- fotografie, inspectie en 3D mapping diensten aan voor uiteenlopende klanten. Bij Aironotics zijn we totale tech nerds met hoge standaarden en een obsessie voor cinema en technologie, laat staan vliegen…

Aironotics is de go-to drone operator voor creatieve, dynamische en cinematische drone video- en fotografie wensen in Nederland. Ook zijn wij actief in industriële inspecties en 3D drone mapping. Met een gecombineerde vliegtijd van meer dan 600 uur specialiseren wij ons in precieze, nauwkeurige en close proximity vluchten.

The Foundations

Aironotics is opgericht in 2017 door Robbert Kuijper na het afstuderen met een thesis over Drone Journalistiek. Robbert is actief geweest in uiteenlopende velden als Fotografie, Cinematografie, Visual Jockey, Virtual Reality, 360 video en Fotogrammetrie. Daarbij is Robbert momenteel aangesloten als cursusontwikkelaar en flight instructor bij het DJI UTC trainingsprogramma van de Drone Flight Academy.

Bruce Klop | Rope Acces Inspecties
Bruce Klop heeft zich bij het ADP team aangesloten in 2018 en is een volledig gecertificeerd IRATA Level 3 rope acces expert. Zijn kennis in uiteenlopende inspectievormen maakt hem een uitstekende toevoeging aan het ADP team. ADP kan hierdoor ook diensten aanbieden vanuit de touwen. ADP kan dus niet alleen erg efficient thermische- en visuele inspecties uitvoeren, maar biedt ook de mogelijkheid om fysiek de situatie te beoordelen. Op deze manier kan ADP complete inspectieoplossingen bieden aan onze klanten.

Kajan Vanniyasingam | 3D Artist
Kajan Vanniyasingam heeft zich bij het ADP team aangesloten in 2018 en houdt zich met name bezig met 3D animatie en visualisatie. Door Kajan’s uitgebreide kennis op het gebied van 3D assisteert hij het ADP team met uitdagende 3D projecten, van mapping tot animatie en visualisatie. Check hier zijn uitgebreide portfolio