Vandaag een tof stuk op dronewatch.nl over onze visie op de Nederlandse drone wereld, de bottlenecks en hoe deze zich ontwikkeld.

Drone Talk met Robbert Kuijper: “Je bent als dronepiloot veel bezig met het managen van verwachtingen”
In de rubriek Drone Talk interviewen we mensen die hun werk hebben gemaakt van (het vliegen met) drones. Onze vijfde gast is Robbert Kuijper, Flight Instructor bij de DJI UTC cursus van Drone Flight Academy en aanbieder van dronediensten op het gebied van inspectie en fotogrammetrie. Robbert: “Zelf zie ik drones als niks meer dan vliegende sensoren. Drones zijn tools om problemen op te lossen.” 

Wie ben je en wat doe je? Hoe en wanneer ben je met drones in aanraking gekomen?
“Ik ben Robbert Kuijper, 27 jaar en woonachtig in het zuiden van het land. Ik ben in maart 2017 begonnen met mijn eigen bedrijf in drone service providing. Gedurende een stage die ik volgde tijdens mijn studie Communicatie en Multimedia Design kwam ik voor het eerst in aanraking met een drone, een Phantom 2 v2 om precies te zijn…….

Lees meer op Dronewatch!

https://www.dronewatch.nl/2020/02/04/drone-talk-met-robbert-kuijper-je-bent-als-dronepiloot-veel-bezig-met-het-managen-van-verwachtingen/?fbclid=IwAR0AD3XaA7vsnJQQl2cwxjakRTS65VITwkEyZVjVG-WrFg5GwURov2Ix-8E

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *