ADP is medio 2018 een samenwerking gestart met Drone Flight Academy en is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de eerste UTC Photo, Video en UTC Inspectie drone training cursussen.

UTC staat voor ‘Unmanned Aerial Systems Training Center’ en is een initiatief van DJI, de wereldwijde marktleider op het gebied van consumenten en enterprise drone technologie. De UTC trainingscentra in Hoofddorp en Twente zijn de eerste DJI campussen buiten Azië.

Het professioneel gebruik van drones staat nog in zijn kinderschoenen. Bij ADP geloven we in het delen van kennis om zo de drone industrie als geheel verder te helpen en de adaptatie van de technologie te versnellen.

Nieuwsgierig? Check de UTC Inspection promo

Lees meer op: https://m.uastc.com/us/utc_news/show/375.html

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *